De site voor de meest smakelijke gerechten

Vitello tonato

By Coen      

april 12, 2019

Weet je al wat je voor het avondeten gaat klaarmaken, maar wil je er ook een lekker voorgerecht bij? Dan is het recept voor vitello tonato een goede keuze.

Ingredients

1 kleine blik naturel tonijnmoot van 195 gram die uitgelekt is.

1 mayonaise tube of pot waar je 5 eetlepels uit kan nemen.

Citroensap waar 3 eetlepels uit kunnen.

2 zakken aan sla van rucola, hiervan 75 gram.

400 gram aan fricandeau die gebraden is, dit is vleeswaren.

3 eetlepels uit een kleine pot kappertjes.

Directions

1Je gaat met een staafmixer de mayonaise met de tonijn pureren.

2Breng dit vervolgens met een beetje citroensap, peper en zout op smaak.

3Je kan eventueel 2 of 3 eetlepels water eraan toevoegen zodat je als het ware een tonijnsaus krijgt.

4Leg vervolgens op een schaal de rucola en houd dan ook een grote flinke hand rucola nog achter.

5Drapeer het er vervolgens over en dit over de fricandeau.

6Druppel daarna de tonijnsaus over dit vleeswaren heen en bestrooi dit lekkere voorgerecht met kappertjes en de rest van de rucola en natuurlijk niet te vergeten de peper die versgemalen is.

00:00

0 Beoordelingen

All fields are required to submit a review.

nl_NLDutch
nl_NLDutch