De site voor de meest smakelijke gerechten

Vissoep

By Coen    

oktober 11, 2018

Het recept van Franse vissoep verschilt van kok tot kok. De soep wordt in Frankrijk bouillabaisse genoemd en wordt voornamelijk in het Zuid Franse Marseille gegeten.

Ingredients

Voedingswaarde per 100 gram vissoep

40 kcal

2 gram eiwit

2 gram koolhydraten

3 gram vet

De hoeveelheid eiwit is uiteraard afhankelijk van de hoeveelheid vis die er in de vissoep gebruikt wordt. Kies voor een vissoep met voldoende vis, in de meeste gevallen zal de hoeveelheid eiwit een stuk hoger uitvallen dan in deze verdeling te zien is.

Directions

1Vis is het belangrijkste ingrediënt van vissoep, het is belangrijk om de juiste mix samen te stellen voor het creëren van een smaakvolle vissoep. Makreel of andere vette vis is zoals eerder genoemd niet ideaal om aan vissoep toe te voegen. Gebruik ongeveer twee kilo vis, twee liter water, 100 ml witte wijn en een bosje basilicum om de bouillon te bereiden. Visbouillon is de basis van een goede vissoep. Neem de tijd om de bouillon op smaak te brengen, de overige ingrediënten zullen slechts een aanvulling zijn op de smaakvolle bouillon. Nog meer vis en een variatie van verschillende groenten wordt later aan het recept toegevoegd.

00:00

0 Beoordelingen

All fields are required to submit a review.

nl_NLDutch
nl_NLDutch