De site voor de meest smakelijke gerechten

Tonijnsalade maken voor op brood

By Coen    

januari 5, 2019

Wil je graag een tonijnsalade maken? Dan kun je nu een tonijnsalade maken voor op je brood. In totaal heb je 8 uur en een half uur nodig om de tonijnsalade klaar te maken. Maar de bereidingstijd neemt maar een halfuur in beslag. Je kunt deze tonijnsalade nu zelf klaarmaken en deze smaakt heerlijk. Bij deze tonijnsalade wordt de tonijn gemixt met eieren, ui, rode paprika, olijven, selderij, augurken en specerijen.

Ingredients

1 blikje (400 gr) tonijn, uitgelekt

1/2 ui

2 hardgekookte eieren

1/4 rode of groene paprika

10 groene olijven

1/2 stengel selderij

2 augurken

2 teentjes knoflook

2 eetlepels peterselie

1/2 theelepel zout

1/4 theelepel peper

1 eetlepel fijne mosterd

3 eetlepels mayonaise

1 eetlepel citroensap

Directions

1Je giet als eerste de tonijn af en deze verkruimel je met je vingers in een grote kom.

2Dan snijd je alle ingrediënten fijn en deze meng je met de tonijn.

3Vervolgens meng je de mosterd, mayonaise en citroensap in een apart kommetje met elkaar.

4Dan giet je het mengsel over de salade, dan voeg je zout en peper toe en meng je dit goed met elkaar.

5Dan zet je het geheel een nacht in de koelkast en dan gebruik je het als broodbeleg.

00:00

0 Beoordelingen

All fields are required to submit a review.

nl_NLDutch
nl_NLDutch