De site voor de meest smakelijke gerechten

Speciale chocoladetaart

By Coen      

juni 5, 2019

Chocoladecake is gemaakt met chocolade. Het kan ook andere ingrediënten bevatten. Deze omvatten zachte toffee, vanille-crème en andere zoetstoffen. De geschiedenis van chocoladetaart gaat terug tot 1764, toen Dr. James Baker ontdekte hoe chocolade te maken door het malen van cacaobonen tussen twee massieve cirkelvormige molenstenen.

Ingredients

2 kopjes meel voor alle producten

2 kopjes suiker

3/4 kopje ongezoet cacaopoeder

theelepels bakpoeder

1/2 theelepels zuiveringszout

theelepel zout

theelepeltje espresso poeder

kopje melk karnemelk, amandel of kokosmelk

1/2 kop plantaardige koolzaadolie, of gesmolten kokosolie

grote eieren

theelepels vanille-extract

kop kokend water

Chocolate Butter cream glazuur Recept

Directions

1Voeg bloem, suiker, cacao, bakpoeder, bakpoeder, zout en espresso poeder toe aan een grote kom of de kom van een standaardmenger.

2Klop door om te combineren of roer, door gebruik te maken van je peddelaanzet, het bloemmengsel door tot alles goed is gemengd.

3Voeg melk, plantaardige olie, eieren en vanille toe aan het bloemmengsel en mix op gemiddelde snelheid tot alles goed gemengd is.

4Verlaag de snelheid en voeg voorzichtig kokend water toe aan het cakebeslag tot alles goed is gecombineerd.

5Verdeel het cakebeslag gelijkmatig tussen de twee bereide taartvormpjes.

6Bak gedurende 30-35 minuten, totdat een tandenstoker of caketester in het midden van de chocoladetaart schoon uitkomt.

7Haal het uit de oven en laat het ongeveer 10 minuten afkoelen, haal het uit de pan en laat het volledig afkoelen.

8Vorst cake met chocolade Buttercream Frosting.

00:00

0 Beoordelingen

All fields are required to submit a review.

nl_NLDutch
nl_NLDutch