De site voor de meest smakelijke gerechten

Rundvleessalade

By Coen    

april 6, 2019

Rundvleessalades zijn zeer populair. Je kunt ervoor kiezen om het in de winkel te kopen of om zelf te maken. In de winkel heb je veel verschillende slaatjes.

Ingredients

1 kg vastkokende aardappelen

1 blikje doperwten

500 gram soepvlees

1 half potje zilveruitjes

1 half potje augurken

mayonaise

peper en zout en 1 ui

Directions

1Aardappels gaar koken en in blokjes snijden.

2Daarna dien je het soepvlees in water te koken met 2 bouillonblokjes, dit doe je voor 2 á 3 uur.

3Na dat het vlees is gekookt, haal je het uit de pan en trek je het vlees uit elkaar, zodat je allemaal vlees draadjes krijgt.

4Daarna snijd je de augurkjes in blokjes en versnipper je de uitjes.

5Ook snijd je de zilveruitjes fijn.

6Nu pak je een kom en meng je de augurken, ui, zilveruitjes, en aardappel en meng je het met vlees en verse mayonaise.

7Nu voeg je alleen een beetje peper en zout toe.

8Laat dit voor een nachtje rusten en klaar is kees!

00:00

0 Beoordelingen

All fields are required to submit a review.

nl_NLDutch
nl_NLDutch