De site voor de meest smakelijke gerechten

Romige bananentaart

By Coen      

december 12, 2018

Wil je graag genieten van een lekkere romige bananentaart? Dan kan je dit recept volgen voor een overheerlijke bananentaart!

Ingredients

200 gram boerencakemeel

200 gram boter

200 gram suiker

4 eieren

1 zakje banketbakkersroom mix

400 ml water

3 bananen

Directions

1Verwarm de oven voor op 160 graden

2Vet het bakblik in met boter en doe er een snufje bloem in

3Klop de boter met een mixer luchtig in een beslagkom

4Voeg de suiker, de eieren en de boerencakemeel toe aan het beslag

5Mix het beslag goed door elkaar totdat het beslag een glad beslag is

6Vervolgens moet het cakebeslag een aantal minuten goed worden gemixt zodat het luchtig wordt

7Vul de bakblik met het cakebeslag en strijk de bovenkant glad

8Bak de taart ongeveer 65 minuten mooi bruin en haal de taart uit de oven en laat hem afkoelen

9Maak de banketbakkersroom volgens de aanwijzingen die op het zakje staan

10Verdeel de room over de taart

11Snij de bananen in dunne plakjes en verdeel deze netjes over de banketbakkersroom

12De witte chocolade sinaasappel cheesecake

00:00

0 Beoordelingen

All fields are required to submit a review.

nl_NLDutch
nl_NLDutch