De site voor de meest smakelijke gerechten

Makkelijke monchoutaart maken

By Coen      

december 12, 2018

Het klaarmaken van een makkelijke monchoutaart, hoe gaat dat in zijn werk? Dit leggen we je graag uit. Zeker als het de eerste keer is dan raden we je aan om te beginnen met een makkelijke monchoutaart. Je hebt in totaal 3 uur en 30 minuten nodig om een makkelijke monchoutaart op tafel te zetten.

Ingredients

200 gr MonChou®

200 gr country cookies

1 pakje vanillesuiker

50 gr gesmolten boter

250 ml slagroom

150 gr witte basterdsuiker

1 blikje vlaaivulling kersen

Directions

1Je neemt als eerste de koekjes en deze hak je fijn in de keukenmachine.

2Vervolgens bedek je de springvorm met bakpapier.

3Dan meng je de gesmolten boter met de kruimels samen Je drukt dan het mengsel stevig aan op de bodem van de springvorm met de bolle kant van een lepel. Zet het geheel dan in de koelkast.

4Dan ga je de slagroom opkloppen. Zorg er voor dat hij niet stijf gaat worden! Dan neem je een andere kom! Klopt daarin dan de MonChou goed samen, dat ga je minimaal vijf minuten doen. Neem ook de basterdsuiker en de vanillesuiker en voeg dit toe. Dan ben je aangekomen bij de slagroom en deze mag je er nu doorheen kloppen. Let goed op dat je alles goed door elkaar gaat kloppen!

5Nu kun je de springvorm uit de koelkast halen. Dan verdeel je het mengsel over de bodem. Je maakt het geheel glad en dan zet je het terug in de koelkast.

6Let goed op want bij het serveren schep je het vlaaifruit over de taart.

00:00

0 Beoordelingen

All fields are required to submit a review.

nl_NLDutch
nl_NLDutch