De site voor de meest smakelijke gerechten

Hamburgersaus

By Coen    

november 25, 2019

Hamburgersaus. Het klinkt in eerste instantie niet erg overtuigend, dat gun ik je. Ik hoop dat je het een kans geeft, want zodra je het hebt geprobeerd, verandert Burger Sauce in een uitdrukking van twee woorden die je water geeft en zwak op de knieën geeft. Burger Sauce is niet gemaakt van iets exotisch, maar op de een of andere manier heeft de combinatie de unieke kracht om een ​​hamburger te laten smaken, nou ja, burger-ier. En het kan net zo goed frite saus worden genoemd, eerlijk gezegd. Als je een burgerij in Burger Sauce onderdompelt, krijg je op de een of andere manier het gevoel dat je een friet en een hamburger hebt. Als je een chip in Burger Sauce dompelt, is het net alsof je ook een hamburger en friet hebt. Hoe doet het dit? Het moet een soort van alchemie zijn. Een soort Burger Sauce-alchemie.

Hoewel het geen Chik-Fil-A-saus is, is het erg vergelijkbaar en man-oh-man, het heeft dezelfde kracht om ervoor te zorgen dat je het ergens mee wilt bedwingen of er iets in dompelt. Ik heb een paar dip-averse kinderen (ik weet het ... ik weet het ... maar ik verzeker je dat ze van mij zijn, ik bedoel, ik heb ze geboren, dus ik weet dit.) Die een breed pad zal sturen rond alles wat op een dip lijkt , maar Burger Sauce is in zijn eigen categorie. Ze verspreiden het niet alleen over hun burgers, ze dippen ook chips, frites, bakken en zelfs groentesticks erin. Zie, de kracht van Burger Sauce.
Laten we het nu hebben over de biggie. Mijn man en ik proberen 80% van de tijd voedingskundig gezond voedsel te eten. Tenzij we het hebben over een plek waar het absoluut noodzakelijk is, hebben we de neiging om gewone Griekse yoghurt te vervangen door mayonaise. Burger Sauce is zeker een van deze plaatsen. We houden ervan gemaakt met de yoghurt, en dat geldt ook voor onze dip-averse kinderen EN het kind dat zweert dat hij niets met Griekse yoghurt erin zal aanraken. Dat gezegd hebbende, als je geen 80/20-er bent zoals we zijn, of als je gewoon de voorkeur geeft aan mayonaise, ga je gang en gebruik je het. Als je wilt, kun je halve Griekse yoghurt en halve mayonaise doen. Doe wat je Bic beweegt, want het is allemaal lekker.

Als je je hamburger saus iets dunner wilt maken, kun je het wat meer dun maken met wat meer dille augurk pekel. Vertrouw me dat je dat later in de week gaat doen met de Burger Sauce in een recept dat je niet wilt missen. Geloof me.
Het spreekt voor zich dat Burger Sauce ongelooflijk verspreid is over een burger, of het nu gegrild of gefrituurd is. Stop daar echter niet! Gebruik als een dip voor friet, kip-tenders, aardappelpuree en uienringen! Vergelijkbaar met Chik-Fil-A saus maar pittiger en een beetje lichter!

Ingredients

Ingrediënten

1/2 kop duidelijke Griekse yoghurt of mayonaise

1/4 kop barbecuesaus

3 eetlepels bereide mosterd

1 eetlepel ketchup

2 theelepels dille augurk pekel

1 theelepel chilipoeder

Directions

Instructions

1Voeg alle ingrediënten toe aan een kom en meng het geheel.

2Laat het minstens 15 minuten afkoelen voordat je het serveert.

3Als je de saus nog wat verder wilt verdunnen, voeg dan steeds meer augurkzoutoplossing -1 theelepel toe tot de gewenste consistentie is bereikt.

00:00

0 Beoordelingen

All fields are required to submit a review.

nl_NLDutch
nl_NLDutch