De site voor de meest smakelijke gerechten

Hachee maken

By Coen      

april 12, 2019

Ben jij degene die voor vanavond het eten gaat bereiden en nog geen idee heeft wat je wilt gaan maken? Speciaal voor jou hebben wij een recept voor hachee maken voor je klaar staan.

Ingredients

stuks ui

50 gram margarine die is ongezouten

600 gram vlees (hachee)

2 eetlepels tarwebloem

500 milliliter lauwwarm water

1 tablet vleesbouillon

2 eetlepel azijn

1 theelepel kristalsuiker

2 laurierblaadjes die zijn gedroogd

4 stuks kruidnagel

Directions

1Pak als eerst de uien erbij die je gaat versnipperen en doe ze daarna in de braadpan met een beetje margarine en al omscheppend ga je het vlees bakken.

2De ui bak je ongeveer 2 minuten later mee.

3Voeg aan het vlees een beetje bloem en de zout en de peper waarna je het om gaat scheppen.

4Voeg vervolgens de 500 milliliter water toe en de tablet en houd er rekening mee dat het vlees net onder water komt te staan.

5Voeg daarna de suiker, azijn, kruidnagels en de laurierblaadjes toe.

6Breng dit alles aan de kook en ga het vlees stomen en dit doe je met de deksel op de pan, een beetje schuin is goed.

7Zet het vuur op een lage stand en laat dit voor ongeveer 3 uur staan totdat het goed gaar is.

8De jus kan je ook op smaak maken door wat peper en zout eraan toe te voegen.

00:00

0 Beoordelingen

All fields are required to submit a review.

nl_NLDutch
nl_NLDutch