De site voor de meest smakelijke gerechten

Ge­gril­de mais

By Coen

oktober 20, 2018

Je hebt ongeveer een kwartier nodig om het gerecht te bereiden en dan moet je ook ongeveer een kwartier wachten. Dus binnen een half uur kun je de gegrilde mais klaar hebben en lekker eten met zijn allen!

Ingredients

2 x 2 verse maiskolven

4 el olijfolie

10 g roomboter

Directions

1Je neemt eerst de maiskolven en dan verwijder je het blad en snijd de onderkant eraf. Je gaat nu de mais ongeveer een kwartier koken in water met zout zodat het gaar wordt.

2Vervolgens laat je het afkoelen en halveer je het.

3Je moet het geheel nu bestrijken met de olijfolie en rooster ze tien minuten. Let goed op want je moet ze regelmatig keren!

4Je kunt het geheel nu bestrijken met de roomboter en bestrooien met een beetje zout. Je gaat nu de mais snijden in stukken en steekt er een tapasprikker in.

00:00

0 Beoordelingen

All fields are required to submit a review.

nl_NLDutch
nl_NLDutch