De site voor de meest smakelijke gerechten

Biefstuk recept

By Coen      

april 6, 2019

Ik heb dit recept van mijn oma gekregen het was een familie recept. Mijn oma wou eigenlijk niet dat ik het online zou zetten maar ik heb er helemaal om gepraat voor jullie want dit willen jullie niet missen.

Ingredients

Je hebt twee stukken stuks vlees nodig minimaal 160 gr

Je hebt twee stuks ansjovis nodig

Je hebt een citroen nodig

Je hebt 2 tenen knoflook nodig

Een bakje champignons

Kruiden thijm en wat roze marijn

2 eetlepels

Directions

1Als eerst pakje een bakje en in dat bakje doe je de kruiden de thijm en de roze marijn.

2Nu pak je de citroen en je gaat de schil eraf raspen. Je hebt dus geen citroensap nodig.

3Je doe de schil er bij omdat dat de smaak bitter maakt.

4Nu snij je de twee tentjes knoflook en doe je dat er ook bij snij het wel in kleine stukjes.

5Nu hoeft alleen nog maar de ansjovis er bij.

6Maak al deze ingrediënten heel fijn dat kan op allerlei manieren ik doe het met een stenen pakje en een stenen daar mee maal ik het.

7Maal het zo fijn mogelijk doe er dan twee eetlepels olijfolie. Het is goed als het een dikke drap is. Nu heb je de

8Nu pak je de champignons en snijd ze in vier stukken.

9Je kunt ze ook nog pellen dat doe je door het laag je van de champignon er af te halen. Als je de champignon pelt kan de marinade er extra goed in trekken.

10Nu kunnen ze ook bij de marinade.

11Je moet meestal de biefstuk niet te veel omdraaien maar bij dit recept moet dat wel.

12Want we moeten bij elke draai de biefstuk opnieuw insmeren met de marinade.

13Maar eerst je pakt een pan en doet er boter in.

14Laat de boter goed smelten doe de biefstuk er pas in als de boter bruin is geworden.

15Als je de biefstuk er in legt smeer je de andere kant in met de marinade en dan wacht je even. Nu moet de biefstuk omgedraaid worden en smeer je de andere kant weer in.

16Herhaal dit een paar keer.

17Als laatste doe je de champignons ook in de pan zo kan het zich ook vullen met de marinade. Nu kan je lekker aan tafel eet smakelijk!

00:00

0 Beoordelingen

All fields are required to submit a review.

nl_NLDutch
nl_NLDutch