De site voor de meest smakelijke gerechten

Aardbeien taart recept 2

By Coen      

juni 5, 2019

Dit is het goede nieuws: aardbeientaart is supereenvoudig om te maken. Gesneden aardbeien, suikers, maïzena voor verdikking, een vleugje gemalen gember voor balans en citroen om alle smaken naar voren te brengen! Pasteikorst ... nou, je weet hoe ik me voel over taartkorst. Maak het! Je bent een bakkampioen.

Ingredients

Voor de korst

2 1/2 kop bloem voor alle doeleinden

2 eetlepels suiker

3/4 theelepel zout

1 kop (2 sticks) ongezouten boter, koud, in blokjes gesneden

1/2 kopje koude karnemelk

Voor de aardbeien vulling

5-6 kopjes verse aardbeien, gepeld en in tweeën gesneden

1/2 kop kristalsuiker

1/3 kopje licht gepakte bruine suiker

1/4 kopje maizena

Grote snuf zout

2 eetlepels vers citroensap

Ophopen 1/4 theelepel gemalen gember

1 groot ei, geslagen en gekorrelde suiker voor het vullen van de ongebakken taart

Directions

Vijf tips voor de beste Al-Boter taart Crust van Scratch

1Gooi de aardbeien, suikers en maizena totdat alle maizena is opgenomen en verdwenen.

2En het is tijd om het gekoelde deeg uit te rollen! Je hebt een goede hoeveelheid bloem, wat moed en een grote deegroller nodig.

3Deze prachtige houten deegroller is van Food52. Het is eenvoudig en stevig en eigenlijk gewoon perfect.

4Lattice werk. 1-inch strips om over de bovenkant van de cirkel te weven. Het is als taartmagie. Geen buistelevisie.

5Zie al die botervlootjes !? Dat is geen toeval. Dat gaat de meest smaakvolle en meest slappe korst creëren!

Hoe maak je een rooster taart korst.

1Stap één: houd je adem in.

2Stap twee: steek je vingers over.

3Stap drie: sluit je ogen goed.

4Stap vier: hoop op het beste. Dat is hoe ik bak. Jij ook?

5Voor het bakken wordt de taart licht geborsteld met eierwas en royaal bestrooid met suiker.

6Zet de taart in een pan. Zet de taart NIET op een pan. Gewoon ... leg zeker de taart op een omrande bakplaat. Dat zal alle druppels opvangen.

7Nadat het gebakken en goudbruin is, laat ik de taart een paar uur rusten op kamertemperatuur voordat ik erin snijd. De sappen moeten settelen, beslissen waar ze willen zijn en dikker worden.

00:00

0 Beoordelingen

All fields are required to submit a review.

nl_NLDutch
nl_NLDutch