De site voor de meest smakelijke gerechten

Category: Rijstgerechten

Rijstpapier

Het handigste is om om een avond van te voren de rijstpapier in koud water te laten weken. Zodat de volgende dag het makkelijker is met koken want dan hoef je het maar 2 a 4 minuten te laten koken in water.

By Coen

Normale nasi bereiden

Ga je zelf nasi maken? Dit is een goed idee! Het is lekker, smaakvol en een gezonde maaltijd! De echte nasi maak je namelijk zelf! Steeds meer mensen kiezen voor nasi maken. Heb je geen zin in nasi van de Chinees, maar wil je de nasi maken naar eigen smaak? Dan kun je daar nu gebruik van maken want wij hebben de ingrediënten voor nasi maken al voor je op een rijtje gezet.

By Coen

Nasi recept

Wil je graag een nasi recept klaarmaken? We hebben een nasi recept voor je wat geschikt is voor vier personen. Er is geen voorbereidingstijd nodig, het bereiden van het nasi recept neemt ongeveer een half uur in beslag.

By Coen

Recept voor paella

Paella maken is echt heel lekker. Bijvoorbeeld wanneer je doordeweeks zin hebt in Paella. Ook in het weekend kun je overheerlijke paella maken. Paella maken is niet moeilijk als je de bereidingswijze goed volgt. Vele kookfanaten hebben paella al gemaakt. Probeer het zelf ook is een keer. Hieronder ziet u een lijst met de benodigde ingrediënten voor het maken van paella:

By Coen

Paella recept met garnalen en kip

Heeft u nooit een Spaanse paella gekookt? Dan is dit een mooi, gemakkelijk en lekker recept om mee te beginnen. Een heerlijk rijk gevulde recept met rijst, kip en garnalen. Voor deze maaltijd hoef je naar verhouding niet zo veel voor te bereiden. Je kan al de ingrediënten in je plaatselijke supermarkt/toko makkelijk vinden.

By Coen

nl_NLDutch
nl_NLDutch